Full Brief

Trusen er høy på livet. Har god bredde i siden og har ikke spesielt høy skjæring. Bak er den bred og dekkende. De fleste har strikk på rumpa, men det kan forekomme modeller som er mer sømløse langs kanten.

Full Brief

High Waist

Det som er karakteristisk for en high waist er at den går høyt opp i livet, ofte over navlen.Den skal dekke magen, gi en flatterende siluett og glatte ut. De kan ha forskjellig snitt langs lår og på bak på rumpa.

High Waist

Rio Brief

Rio brief/brief har en relativt normal trusefasong. Ikke spesielt bred i siden og passe høy på livet.
Bak har den god bredde som ikke er avslørende. Noen kommer også med en flat kant for en mer sømløs effekt.

Rio Brief

Italian Brief

Italian brief har noe av den samme fasongen som Rio Brief. Smal i siden med normal/høy skjæring. Den skiller seg ut ved at den har blonde bak. Blondene kan variere, men de har som regel ikke søm. En mer flørtete og avslørende trusemodell.

Italian Brief

Hipster

En hipster er en modell som sitter på hoftene. Den er bred i siden, men gjerne lav på livet. Hipstere kan variere litt hvordan de er formet bak, men de har ofte minimalt med synlige kanter. De dekker ofte halve baken.

Hipster

Shorts

En shorts har litt mer ben enn en hipster, går derfor litt ned på låret. De er gjerne høyere på livet og er veldig brede i siden. Denne typen truse er perfekt for deg som vil ha noe som dekker godt.

Shorts

Lux String

En lux string kan og noen ganger bli kalt st.tropez brief. Denne trusen kan man si er en blanding av en string og en hipster. Gjerne god bredde i siden, kan og ha god høyde på livet. Men i motsetningen til en hipster har den mere blonde og et mer luksuriøst utrykk. Den dekker halve rumpen og er et lekkert alternativ til den klassiske strengen.

Lux String

String

En string en gjerne en liten truse. Smal i siden og smal bak. Modellene kan variere på høyde på livet og bredde i skrittet. Og finnes i helt enkle bomullsvarianter eller i helblonde. Noe for en hver smak.

String

Adjustable Brief

En adsjustable brief har snøring i siden slik at man kan justere høyden/bredden på trusen etter behov.
Fasongen er høy på livet og bred i siden. Dekker godt både foran og bak, og minner litt om en shorts/bred hipster.

Adjustable Brief

Fold Brief

En truse som er høy på livet, og med god bredde bak på rumpa. I livet har den en brettekant som man kan velge om man vil ha ned eller opp. Man kan dermed få en enda høyere truse om ønskelig.

Fold Brief

Tie Side

Tie Side er knyting livet. Ofte justerbare så man kan stramme litt som man selv ønsker. Fasongene kan variere litt, men de er oftest smale bak, og lave på livet.

Tie Side