«BH-er fra PrimaDonna er tingen for alle oss som ikke har A4-kropper!»

Jeg er smal rundt livet, og har behov for en stor cup. Da er PrimaDonna uslåelig! De lager BH-er som passer for oss som ikke har en A4-kropp. Vi som har behov for ordentlig god støtte, og som setter pris på lekre design, smiler Merete Søbstad. 

Den sprudlende Trondheims-kvinnen avslører at undertøysskuffen hennes kun består av ett sett fra et annet merke. Ellers er det PrimaDonna som gjelder. Og SHE Undertøy. 

SHOP PRIMADONNA-UNDERTØY OG PRIMADONNA-BADETØY

Jo eldre man blir, jo mer «buklete» blir man. Da passer ikke undertøy fra kjedebutikkene. Nettopp derfor er vi så heldige som har en sånn super nisjebutikk her i Trondheim! Hos SHE Undertøy får du virkelig personlig service. Damene i butikken husker størrelsen min, de vet hvilke farger og design jeg liker og hvilke merker jeg sverger til, forteller Merete. 

Hun vet hva hun prater om. Merete har nemlig vært kunde hos SHE Undertøy i mer enn 30 år. 

Noe av det jeg setter aller mest pris på er ærligheten. Det at de faktisk kan si «den var ikke så fin til deg», er for meg en trygghet. Samtlige ansatte hos SHE Undertøy er utrolig kunnskapsrike og behagelige, konstaterer Merete. 


PrimaDonna + SHE Undertøy = sant

Frøy Hedne, som har jobbet i SHE Undertøy i 16 år, forteller at de stiller strenge krav til hvilke merker og modeller som får plass i sortimentet. PrimaDonna er et merke SHE Undertøy har en lang historie med. 

Vi har faktisk vært på besøk på fabrikken i Belgia flere ganger, og jeg kan bekrefte at der er det ingenting som er overlatt til tilfeldighetene. Hver eneste PrimaDonna BH tar 18 måneder å utvikle, fra tegnebrett til fysisk produkt. Det er mye håndarbeid med hver modell, og ikke ett eneste produkt forlater fabrikken uten å ha gjennomgått en manuell kvalitetssjekk, forklarer Frøy. 

Hun tror det er kombinasjonen av komfort, støtte, holdbarhet og flotte design som gjør at PrimaDonna – og spesielt BH-ene fra merket stadig holder seg aktuelle. 

Tilbakemeldingene fra kundene er at de trives i undertøyet. Det er godt å ha på. Dessuten vet de at de får det de betaler for. Vi har mange kunder som utelukkende sverger til PrimaDonna. Her om dagen kom det en kunde inn i butikken som ikke hadde handlet BH-er siden 2014, det sier noe om kvaliteten og holdbarheten på PrimaDonna BH-ene, smiler Frøy. 

Når det gjelder størrelser, er spennet stort. PrimaDonna spesialiserer seg på undertøy til kvinner med former og kurver, som setter pris på støtte og komfort. Å lage kolleksjoner med så mange størrelser – fra 70 til 115 i omkrets og fra B-cup til K-cup, er krevende. Spesielt når hver eneste størrelse har spesialtilpassede deler. Også for gjengen i undertøysbutikken i Trondheim sentrum, går det mye tid til logistikk. 

Vi jobber veldig mye med lageret, hele tiden. Det er viktig for oss å ha et så godt utvalg som mulig – både når det gjelder størrelser og design, sier Frøy. 


Komfort og støtte – i hverdagen, på trening og på stranden

Van Der Velde, familiebedriften som står bak PrimaDonna, lager ikke bare «vanlig» undertøy. På fabrikken i Belgia produseres det også badetøy og sports BH-er.  

PrimaDonna kombinerer 150 års erfaring med et kontinuerlig fokus på innovasjon, og utvikler faktisk tøy helt innerst til enhver anledning. PrimaDonna Swim er en badetøyskolleksjon som har alle de samme, gode egenskapene som undertøyet fra merket. PrimaDonna Sport består av sports BH-er med uslåelig støtte, og PrimaDonna Twist er en litt «yngre» kolleksjon med sterkere trendfokus enn modermerket, forteller Frøy entusiastisk

Merete, som er bitt av badebasillen og bader ukentlig året rundt, setter pris på fresht og komfortabelt badetøy. 

Badetøyet til PrimaDonna er en drøm. Jeg skal innrømme at jeg handler badetøy fra flere av de fine merkene som SHE Undertøy fører, men PrimaDonna er en favoritt – også når det kommer til bikinier og badedrakter, konstaterer Merete. «En god BH burde vært en del av arbeidsuniformen»

Frøy er opptatt av å formidle at hva man ikler seg helt innerst, faktisk kan virke inn på livskvaliteten. 

En ordentlig BH burde faktisk vært en del av arbeidsuniformen til enkelte kvinner. Vi har flere kunder som jobber i aktive yrker, som er helt avhengige av undertøy som gjør jobben for selv å få gjort sin jobb. Da snakker vi om for eksempel kvinner som sliter med rygg- og nakkeproblemer, forklarer hun. 

Merete stemmer i:

Selv jobber jeg som kontorleder og som festivalkoordinator, og har både perioder med mye stillesitting og perioder hvor jeg er på bena hele dagen. For meg er det viktig med gode BH-er som støtter godt, både når jeg sitter foran skjermen hele dagen, og på dager hvor jeg er mye på farten, sier hun. 
Tenk på dette når du handler BH-er

SHE Undertøy er en faghandel, og gjengen i butikken har mange gode råd når det gjelder BH-er. Dette bør du tenke på: 

  1. Kjøp BH i riktig størrelse til din kropp og dine bryster. Husk at størrelsene kan variere fra merke til merke. Hos SHE Undertøy får du hjelp til personlig tilpasning etter dine behov. Jentene i butikken er også veldig tilgjengelig for veiledning over telefon og på mail. 
  2. Husk at det i lengden lønner seg å investere i godt håndverk. PrimaDonna leverer BH-er av høy kvalitet, som det ligger mye arbeid bak. 
  3. Invester gjerne i 2-3 gode BH-er som du bytter på. Da varer de lengre, og holder bedre. 
  4. Ta godt vare på undertøyet ditt. Kjør det i vaskemaskinen på et finvaskprogram på 30-40 grader. Bruk også vaskepose. 

Unn deg freshe design og komfort i sommer – se alt badetøy fra PrimaDonna og sommerens undertøyskolleksjon fra PrimaDonna og klikk hjem dine favoritter.

Akkurat nå får du fri frakt på ALT!