Balcony/Balcony Pad

En balcony/balconette har en horisontal kurve på cupen. Da den går tvers over gir den en pen utringning både på stor og liten byste. Stroppene er lenger ut på skuldrene, og spilen går høyere opp i midten. Fasongen separerer og gir fylde på den øvre delen av cupen. En perfekt fasong for de som ønsker utringning, men fremdeles en bh som dekker bysten. 

I de uvatterte modellene er det ofte en søm, som enten er vertikal eller horisontal. I de aller fleste tilfeller er den vertikal og sørger derfor for en naturlig, rund fasong da den løfter i front. 

Balconymodellene med pad gir en rund og fin byste. Selv om de dekker godt er det fremdeles lekkert under en dyp utringing eller en skjorte. 

Balcony
Balcony Pad

Full Cup

En fullcupbh dekker godt, gir fantastisk støtte og komfort. 

Det er en fasong som fungerer godt på liten byste, men enda bedre på de med stor og gjerne tung byste. Spilene går høyt opp på midten og stoffet/blonden dekker puppene godt.
Stroppene har gjerne god bredde, og er plassert litt lenger inn mot midten slik at man skal unngå at de faller av. 

En fullcup med 3-delt skål har sømmer på cupen. For noen kan dette være sjenerende, men det er  ofte mer støtte i disse modellene da de er sydd for tung byste. Tross søm, løfter de bra og gir en naturlig fasong på puppene. Leter du etter en ordentlig stødig modell kan disse absolutt anbefales.

En fullcup som er uten søm vil fungere godt som en T-skjorte bh. Den vil vises minimalt under klær som er avslørende. Disse modellene blir litt rundere i fasongen.

Full Cup 3-delt
Fullcup Seamless

Heart Shape

Heart shape er en av Marie Jo sine faste fasonger, som går igjen på både bh og bikinioverdeler. 

Fasongen på cupen kan minne om et hjerte, derav navnet. Fordelen med denne fasongen er at den dekker og ligger godt inn til bysten, uten at man får en ubehagelig glippe på cupen. Den har dyp utringning mellom puppene, slik at man fremdeles kan ha utringning på klær. 

Hjerteformen vil også kamuflere om man har forskjellig størrelse på puppene, eller føler at man har mistet litt fasong. Modellen fungerer utmerket som en t-skjortebh.

Heart Shape

Plunge/Triangle Bh

Plunge eller triangel bh er oftest gjenkjennbare på grunn av sin ekstra lave snitt. Spilen er veldig lav foran og gir derfor en pen utringning. Noe som kan være fordel under en spesiell kjole eller skjorte.

En plunge er en modell gjerne som går høyere opp i cup størrelse. Den kan både komme i vatterte og uvatterte modeller. De er dype i skålene og dekker godt, selv om den er lav foran.Denne modellen vil oppleves som litt nettere enn en typisk fullcup. Fremdeles stund i fasongen og stødig. 

Triangle bh er mer for den mindre bysten. Disse bhene er ofte uten vattering. De gir støtte, men er samtidig lette og nette på. Da den har bred blonde som går opp i en trekantfom, vil bysten få litt dråpefasong, naturlig og rund.

Plunge
Triangle Wire

Spileløs bh/Bralette

En bralette eller en spileløs bh er nettopp det, uten spile. Disse modellene vil gi moderat støtte, men føles myke og komfortable på. Det finnes mange forskjellige typer i denne kategorien, alt fra lette bomulltopper til litt mer kraftige modeller. 

De brakettene som er stødigst/dypest egner seg best om man er barmfager. Mens de lettere modellene fungerer best på liten byste der det kanskje ikke alltid er nødvendig med masse støtte. 

Hvis man ikke kan bruke spile på grunn av operasjon eller ubehag, kan disse produktene være noe for deg. 

Bralette

Stroppløs bh/Bandeau

Et design laget for situasjoner det man ikke kan/vil vise frem stroppene, for eksempel under en stroppeløs kjole. Eller på en bikini der man vil unngå unødvendig skille.

Fasongen på en stroppeløs vil være noe lik en balconet, der det er en horisontal kurve på cupen. Cupen vil være høyere, da den trenger å sitte på plass uten hjelp fra stroppene. Fasongen separerer og spilen går høyt opp i midten. 

Rundt ryggen er de stroppløse bhene noe kraftigere. De har enten en silikonkant eller brede bånd, for at den skal kunne sitte på plass. De aller fleste stroppløse bhene kommer med stropper man kan sette på, slik at den kan brukes til flere anledninger. Den vil fungere fint som en god bh til hverdags med stroppene på.

Både de med stor og liten byste kan fint bruke en slik bh, men man må ta i betraktning at likevel er en bh uten stropper.

Bandeau
Stroppløs bh

Push up

En push up bh er perfekt for deg som ønsker mer volum på puppene. Bhene med såkalt «push up» er enten tykkere vattert eller med ekstra innlegg. Foran er de lavt skåret slik at man får en dyp utringning og en pen kløft. En slik bh vil gi et ekstra løft, men fremdeles beholde den naturlige formen og fasongen.

Push Up