Finn riktig BH-størrelse

De jentene som braser ut i gråt av lettelse og glede over endelig å ha fått den hjelpen de trenger – de er for ossdet fremste beviset på at jobben vi gjør betyr noe!

BH i riktig størrelse er viktig. For både livskvalitet, helse og selvtillit. Dessverre er det mange som undervurderer betydningen av riktig BH-størrelse.

«Det er som en drøm», er en frase vi ofte får høre i det kunder forlater butikken iført sin nye BH. For det kan virkelig føles som en drøm når man endelig ikler seg en BH som passer ens kropp, etter å ha akseptert og blitt vant med det ubehaget og de plagene en BH i feil størrelse fører med seg.

Konsekvensene av å bruke BH i feil størrelse kan være nokså alvorlige. Skulder- og nakkeplager, hodepine og dårlig fordøyelse kan faktisk ene og alene skyldes bruk av BH som ikke passer.

Mindre alvorlig, men likevel irriterende er ubehaget av en BH som strammer for mye eller som du til stadighet må rette opp i, klær som ikke sitter så pent som ønskelig og BH-spiler som stikker deg i armhulen.

Så, hvordan vet du at du bruker BH i feil størrelse? De vanligste indikasjonene er:

  • Tyngde på skuldrene
  • Løse eller ubehagelig stramme stropper
  • At BH-en spriker eller sklir opp
  • Generelt ubehag

Bedre livskvalitet med riktig BH-størrelse

Vi i SHE Undertøy har utallige ganger sett hvordan hele kroppsholdninger og antrekk endres med riktig BH. Vi har sett jenter og damer i alle aldre som plutselig får bedre selvtillit, blir fri for smerter og plager og dermed får økt livskvalitet. Alt på grunn av gode BH-er!

Heldigvis er det stadig flere kvinner som får øynene opp for viktigheten av å bruke BH i riktig størrelse. For 35 år siden, i SHE Undertøys etableringsfase, var det et velkjent faktum i undertøysbransjen at omkring 7 av 10 kvinner brukte BH-er i feil størrelse. I dag vil vi anslå at dette gjelder rundt 50% av norske kvinner, et tall som for øvrig fortsatt er alt for høyt.

Hvordan finner du riktig BH-størrelse?

Vi i SHE Undertøy vil veldig gjerne hjelpe deg også med å finne BH-størrelsen som passer din kropp. Derfor har vi laget en BH-kalkulator som gir deg en god indikasjon på hva som er riktig BH-størrelse for deg. I tillegg bistår vi gjerne med veiledning over telefon eller mail, og selvfølgelig tilbyr vi personlig hjelp dersom du besøker vår butikk i Trondheim sentrum.

Det er også viktig å poengtere at BH-størrelsen kan endre seg i løpet av livet. Graviditet, amming, vektendring og overgangsalder er ting som kan påvirke brystene dine. Derfor kan det være greit å få målt brystene på nytt dersom kroppen din har vært igjennom endringer. Menstruasjon kan endre brystene dine på kort sikt. Derfor anbefaler vi at du tar mål og kjøper BH når du ikke har menstruasjon.

Er du usikker på om du bruker BH i riktig størrelse? Ikke vent. Ta mål og  kontakt oss for hjelp – finn BH-størrelsen som er riktig for deg i dag!