Butikken

Forvent det lille ekstra!


Når du handler hos She Undertøy skal du forvente det lille ekstra. ‘Det lille ekstra’ er vår visjon og betyr at vi strekker oss mot det unike møtet med deg som kunde hver eneste dag. Hos She vil vi skape en trygg og tillitsfull atmosfære, vi ser deg som du er. Kunnskap er viktig for oss. Kunnskap om produkter, men ikke minst om mennesker. Du skal forvente at vi har produktene som passer deg og som får deg til å føle det lille ekstra når handelen er over. 

Da jeg gikk på barneskolen bestemte jeg meg for at undertøy var det jeg ville drive med når jeg ble stor. Jeg ville få min egen undertøysbutikk. Nå har jeg passert 60 år og har mer enn 40 år bak meg i butikk med undertøy. I 1988 etablerte jeg She Undertøy, for meg handlet det om å lage den butikken som kunne se menneskene og gjøre hverdagen bedre for folk flest med riktig undertøy. Fra starten av ønsket vi også å spesialisere oss på undertøy i store størrelser, min mening var at andre undertøysbutikker ikke tok damer med store størrelser på alvor.

She Undertøy var en utfordrer som tok opp kampen mot de større butikkene og kjedene. Fra dag 1 har vi strukket oss mot det lille ekstra. Vår fremgang har i stor grad vært drevet av fornøyde kunder som har kommet tilbake igjen og igjen, kunder som aktivt har anbefalt oss til venner og bekjente. Det er vi stolte av.

Vi har i alle år vært opptatt av å finne nye merker og modeller hos leverandører, som vi har bygd store i Norge. Vår kunnskap skal komme deg til gode og vi er stolte over at vi nå fører Europas ledende merker i størrelser fra A til K. Vi legger nå inn et utvidet sortiment og en større satsing også mot aldersgruppen 15-30 år. Vi vil at du skal få det lille ekstra, uansett alder og størrelse.

Vi er fortsatt en sulten utfordrer som hver eneste dag er opptatt av å bli bedre. Det ligger i vår personlighet å være nysgjerrige, utviklingsorienterte og lysten på å forme fremtiden med våre kunder. Vi er aktivt tilstede på nasjonale og internasjonale messer hvert år, stadig på jakt etter det lille ekstra. Tilbakemeldinger fra våre kunder er det som gjør oss bedre, ikke nøl med å kontakte oss om du har innspill.

For meg har det alltid handlet om undertøy, det handler om lidenskap for et fagfelt gjennom et helt liv. Undertøy er ikke undertøy, først når du opplever å ha fått det lille ekstra er vi hos She fornøyd. Men ikke før det.

Takk for at du velger å handle hos oss!

Undertøyshilsen fra

TruseTone

Innehaver She Undertøy

tone