Butikken vår

Forvent det lille ekstra!


Når du handler hos She Undertøy skal du forvente det lille ekstra. ‘Det lille ekstra’ er vår visjon og betyr at vi strekker oss mot det unike møtet med deg som kunde, hver eneste dag. Hos She vil vi skape en trygg og tillitsfull atmosfære, vi ser deg som du er. Kunnskap er viktig for oss. Kunnskap om produkter, men ikke minst om mennesker. Du skal forvente at vi har produktene som passer deg og som får deg til å føle det lille ekstra når handelen er over. 

She Undertøy var fra start en utfordrer som tok opp kampen mot de større butikkene og kjedene. Fra dag 1 har vi strukket oss mot å kunne tilby nettopp det DU vil ha. Vår fremgang har i stor grad vært drevet av fornøyde kunder som har kommet tilbake igjen og igjen, kunder som aktivt har anbefalt oss til venner og bekjente. Det er vi stolte av.

Vi har i alle år vært opptatt av å finne nye merker og modeller hos leverandører, som vi har bygd store i Norge. Vår kunnskap skal komme deg til gode og vi er stolte over at vi nå fører Europas ledende merker i størrelser fra A til L. Så hos oss skal du kunne finne noe for deg, uansett alder og størrelse.

Vi er fortsatt en sulten utfordrer som hver eneste dag er opptatt av å bli bedre. Det ligger i vår natur å være nysgjerrige og lysten på å forme fremtiden med våre kunder. Respons fra våre kunder er det som gjør oss bedre, ikke nøl med å kontakte oss eller komme med en tilbakemelding

Fra den dagen SHE ble startet i 1988, har det handlet om lidenskap. Undertøy er ikke undertøy, først når du opplever å ha fått det lille ekstra er vi hos She fornøyd. Men ikke før det.

Takk for at du velger å handle hos oss!

Trusehilsen fra

Jentene på SHE