Elomi

Charley Wire Bralette Black

kr 899,00

Info

Merke: Elomi

Elomi er en del av «Wacoal-familien» og er, i likhet med sine søstermerker, drevet av mennesker som forstår seg på undertøy i større størrelser. Elomi sitt undertøy er laget for å fremheve og komplementere former. Derfor kommer BH-ene fra Elomi i størrelser fra G-cup til K-cup.

I tillegg til et svært gjennomtenkt design når det gjelder utseende og lekre detaljer, er undertøyet fra Elomi proppet full av smarte løsninger for økt komfort. Blant annet kommer BH-ene med stropper med begrenset stretch eller polstring for best mulig støtte. Stroppene er også plassert nokså tett på baksiden for å hindre at de glir fra hverandre og det er to rader med store og små hemper, for å gi enda bedre støtte.

Charley er en vakker bralette med bøyle fra Elomi. Braletten har bøyle og tredelte cuper med sidepanel som gir ordentlig støtte. Charley har lavt skåret utringning som gir fin kløft. Elastisk blonde over cupen følger og avrunder bysten. Den samme vakre blonden ligger også i underkant, skåret slik at den ikke ruller opp. Charley har brede og regulerbare skulderstropper, samt hekter i ryggen. Med Charley Bralette får du maks støtte og komfort.

Du liker kanskje også…