Watercult

En Watercult-bikini, badedrakt, tunika eller strandkjole er nærmest et must-have i sommergarderoben! Det tyske merket er anerkjent for sine lekre, trendy design innen alt av strandklær og badetøy. Alle plaggene er designet i Tyskland, og produsert i materialer av høy kvalitet.

Watercult – med passform, kvalitet og design i fokus

I tillegg til fokus på kvalitet og design, er passform viktig for designerne bak de populære Watercult-bikiniene, badedraktene og strandklærne. Watercult bruker mye tid og ressurser på å skape passformer og fasonger som passer perfekt på kvinner med ulike kroppsfasonger. Alt badetøyet skal støtte og sitte godt, slik at du kan fokusere på å nyte dagen ved bassenget eller på stranden.

Bikinier og badetøy fra Watercult – en favoritt blant både kunder og ansatte hos SHE Undertøy

Her hos SHE Undertøy har Watercult blitt en stor favoritt. Både kundene og oss jentene på SHE Undertøy digger det tyske badetøysmerket. Dersom du enda ikke har blitt den heldige eier av en Watercult-bikini, badedrakt eller tunika, anbefaler vi deg å investere i en ny strandfavoritt!

PS! Etter at du har brukt badetøyet ditt er det lurt å vaske det for hånd, slik at du unngår slitasje på materialene. Fyll opp en bøtte med lunkent vann og mildt vaskemiddel, som du lar badetøyet ligge i noen minutter. Deretter skyller du badetøyet ditt forsiktig, avslutningsvis i kaldt vann – før du henger det opp til tørk.