Wacoal

Wacoal – BH-er, truser og bodyer som former og gjør at antrekket sitter litt penere! Wacoals mål er å bidra til at kvinner både føler seg og ser fantastisk ut. Og Wacoal lykkes virkelig gang på gang med å kombinere lekkert design med perfekt, behagelig passform.

Med historie helt tilbake til 1949, har Wacoal tilstrekkelig med erfaring til å kunne kalles eksperter på å skape undertøy til damer i alle aldre og fasonger. Det japanske merket har siden oppstarten vært kjent for sitt fokus på innovasjon og kvalitet.

Wacoal: BH-er og truser i delikate farger med lekre detaljer

Mange Wacoal BH-er og truser kjennetegnes av nydelige, sensuelle blonder og delikate fargevalg. Det samme gjelder for mange av de flotte Wacoal nattkjolene. Wacoal har også et utvalg lekre blondetopper i sine kolleksjoner. Disse toppene er faktisk så stilige at de godt kan få lov til å vises under en lekker blazer eller stikke litt frem under en utringet topp!

Alltid stort utvalg i Wacoal-undertøy hos SHE Undertøy

Her hos SHE Undertøy finner du alltid et utvalg av våre undertøysfavoritter fra Wacoal. Enten du er på utkikk etter undertøyet som får deg til å føle deg fin og komfortabel både til hverdags og fest, om du vil pynte deg litt ekstra for din kjære, eller om du bare trenger en body som får festantrekket til å sitte akkurat slik som det skal – er sannsynligheten stor for at du finner akkurat det du trenger fra Wacoal her hos SHE Undertøy!