Seafolly

Seafolly – bikini, badedrakter og beach-wear i lekne, spreke og herlige farger, fasonger og mønstre! Australske Seafolly er en badetøysfavoritt for utallige kvinner verden over. Seafolly mestrer kunsten å skape gode passformer til damer med forskjellige kroppsfasonger, samtidig som de evner å stadig imponere med spennende, trendy design.

Seafolly-bikiniene ble en hit over natten

Da Seafolly ble etablert i 1975, fikk de en pangstart. Selskapet vokste i rekordfart, og i dag er Seafolly en av de ledende leverandørene innen badetøy til damer på verdensbasis. Målet om å være verdens mest ikoniske badetøymerke innen 2020 er et Seafolly er på god vei til å nå.

Seafolly-bikinier, badedrakter og annet beachwear bærer preg av at Seafolly er et Australia-basert merke. Seafolly har selv uttalt at de ønsker å dele «the spirit of Australian summer with woman everywhere», noe de så absolutt klarer. Designet er både ungt, lekent, morsomt og kult. Det er veldig mye forskjellig å velge imellom, så de aller fleste finner noe de liker fra Seafolly.

Shop Seafolly hos SHE Undertøy

Her hos SHE Undertøy finner du alltid et godt utvalg Seafolly-bikinier, badetøy og beachwear, i ulike varianter. Se igjennom utvalget og finn badetøyet som gjør at du kan føle deg fresh og fin på stranden. Med på kjøpet får du en liten touch av Australia!