PrimaDonna Twist

Dette er den litt nettere, lettere og yngre undertøyskolleksjonen fra modermerket PrimaDonna, som har mer enn 150 års erfaring med undertøy til kvinner. Alle de kvalitetene og egenskapene vi elsker ved PrimaDonna, er også overført til Twist. Dette er undertøy som:

  • Gir uslåelig støtte, både med og yten vattering
  • Sitter perfekt, og holder seg på plass hele dagen
  • Er komfortabelt å ha på
  • Er laget av skikkelige kvalitetsmaterialer
  • Produktene er alltid kvalitetstestet før de når forbruker

PrimaDonna Twist – bredt spekter av størrelser

Kvinnelige kurver og former har alltid vært, og er fortsatt PrimaDonnas spesialitet. Også PrimaDonna Twist kommer i et bredt spekter av størrelser, med cupstørrelser fra B til H og truser opp til størrelse 48.

Riktig størrelse er viktig for at BH-en skal kunne gjøre jobben sin på best mulig vis. Er du usikker på hvilken BH-størrelse som er riktig for deg? Se vår BH-kalkulator, eller besøk vår butikk i Trondheim sentrum for å få personlig hjelp.

Trendy og feminine design

Designerne bak denne yngre kolleksjonen har et sterkt fokus på trender og estetikk. Resultatet er snitt, farger og blonder med et moderne og feminint uttrykk – i tidsriktige farger. Undertøyet er designet for kvinner og jenter som ønsker det beste, både når det gjelder uttrykk og komfort!

Vi i SHE Undertøy har lang erfaring med både PrimaDonna og PrimaDonna Twist, og vi er nøye når vi velger ut hvilke BH-er, truser og bodyer som får plass i vårt sortiment. Det er med hånden på hjertet at vi anbefaler undertøy fra PrimaDonna Twist.

Se også utvalget i fantastiske sports BH-er fra PrimaDonna og sjekk ut den nydelige badetøyskolleksjonen PrimaDonna Swim!

Les mer om Primadonna