PrimaDonna Swim

Viser 1 - 10 av 104 produkter

PrimaDonna badetøy

Badetøyskolleksjonen bærer preg av alt det vi elsker med undertøysmerket! PrimaDonna Swim gir deg fantastiske design som støtter og komplementerer kurvene dine. Badetøyskolleksjonen er utviklet med tanke på at du skal kunne føle deg komfortabel og feminin på stranden og ved bassengkanten!

Bikinier, bikinitruser og badedrakter for ekte PrimaDonnaer

Vi i SHE Undertøy er kresne. Alle de kvinnene, og alle de kolleksjonene og merkene som har vært innom vår butikk, har lært oss en ting eller to om hva kvinner forventer av badetøyet sitt. PrimaDonna Swim leverer på alle punkter. Dette er badetøy som:

  • Støtter der det skal, og holder seg på plass
  • Som er behagelig å ha på, og å bevege seg i
  • Er laget av kvalitetsmaterialer
  • Kvalitetsikret med tanke på varme og allergier 
  • Kommer i trendy og vakre design

Når det kommer til badetøy, er det ikke bare overdelen som skal sitte perfekt og gi nødvendig støtte – noe designerne bak det belgiske merket er fullstendig klar over. Hver eneste detalj, fra plassering av sømmer til valg av materialer, er nøye gjennomtenkt. Dette er, som merkenavnet tilsier, badetøy du kan føle deg som en ekte primadonna i!

Passform og snitt for alle størrelser og kropper

Én av de tingene PrimaDonna er aller mest kjent for, er det store utvalget i størrelser og passformer. Deres badetøy kommer i et stort utvalg størrelser, og bikinioverdelene går opp til I-cup. Når det gjelder underdeler, kan du velge mellom flere ulike snitt og fasonger. Dermed er det enkelt å finne den perfekte kombinasjonen av bikinoverdel og bikinitruse tilpasset nettopp din kropp og dine preferanser.

Se også PrimaDonnas undertøyskolleksjon!