PrimaDonna Sport

Viser 1 - 7 av 7 produkter

Dette er et ungt merke som er bygget på mer enn 150 års erfaring! I 2017 valgte det belgiske undertøysmerket å lansere en egen sportskolleksjon. Dette er altså en kolleksjon av sports BH-er, utviklet av det samme teamet med designere som står bak PrimaDonna, merket som ble etablert helt tilbake i 1865.

Optimal støtte og komfort under trening

PrimaDonna Sport består av sports BH-er som er laget for å gi deg optimal støtte og komfort, også mens du er i aktivitet. Dette er topper du kan svette, hoppe, løpe og løfte i. Som beholder sine gode egenskaper, vask etter vask.

Sports BH-ene gir deg uslåelig støtte – i kjent PrimaDonna-stil. Dessuten kommer sportsoverdelene med praktiske, justerbare stropper. Når det kommer til design, går dette naturligvis ikke på kompromiss med kvalitet og funksjonalitet. Velg mellom ulike modeller, fra nøytrale sorte sports BH-er, til modeller med tøffe detaljer. Se også utvalget i PrimaDonna-undertøy.

Sports BH-er i store størrelser

Én av de tingene PrimaDonna er aller mest kjent for, er sitt brede spekter av størrelser. Sports BH-ene er intet unntak, og kommer i størrelser fra C-cup til H-cup! Og jo større bryster du har, desto viktigere er det å bruke en god sports BH under trening. Slik unngår du både ubehag og belastning på nakke og skuldre.

Vi i SHE Undertøy kan trygt anbefale en sports BH fra PrimaDonna Sport til alle typer aktivitet!