PrimaDonna

En PrimaDonna BH er noe alle jenter bør ha i undertøysskuffen sin. I tillegg til å være fantastisk komfortable å ha på, er designet på BH-ene fra PrimaDonna superlekkert. PrimaDonna lykkes gang på gang med å komme opp med nye, spennende farger, blonder og mønstre. Materialvalgene er heller ikke overlatt til tilfeldighetene, og materialene må sies å være av ypperste kvalitet. I enkelte serier så strekker størrelsene seg helt opp til en J-cup!

PrimaDonna: BH-er, truser og bodyer som komplementerer formene dine

I tillegg til BH-er, lager PrimaDonna også annet undertøy. Blant annet truser, stringtruser og bodyer med perfekte passformer. Designerne i, det belgiske merket, PrimaDonna bruker ofte opp til 18 måneder på hvert design, for å sikre at alt undertøyet er av upåklagelig kvalitet, at det sitter som et skudd og støtter der det skal.

Helt siden PrimaDonna ble etablert i 1865 har kurver og naturlig eleganse vært i fokus. Derfor kan PrimaDonna tilby undertøy i både store og små størrelser. Alt undertøyet er laget for å fremheve og komplementere former og kurver, slik at du kan føle deg som en ekte PrimaDonna!

Stort utvalg i PrimaDonna undertøy hos SHE Undertøy

Her hos SHE Undertøy er vi stolte over å kunne tilby et bredt og stort utvalg i BH-er, truser, underkjoler og annet i undertøy fra PrimaDonna. Se hele utvalget og finn dine favoritter her – vi kan garantere at du vil bli fornøyd med ditt nye PrimaDonna-undertøy!