PrimaDonna

Merket har siden 1865 spesialisert seg på å designe undertøy som fremhever og komplementerer former og kurver! Visjonen til undertøysmerket er å – gjennom undertøy med perfekt passform – få kvinner til å føle seg fantastiske, og stolte av sin egen femininitet.

Føl deg som en ekte PrimaDonna

Kvinner med kurver og behov for gode cup-størrelser over hele  skalaen PrimaDonna har spesialisert seg på. I BH-er går PrimaDonna fra B-cup og opp til K-cup. Også truser og bodyer kommer i et stort spekter av størrelser. Merket legger stor vekt på både design, passform og komfort når de utvikler undertøy. Faktisk er menneskene bak det belgiske kvalitetsmerket så nøye at de ofte bruker opptil 18 måneder på ett enkelt design. Slik sikrer de at undertøyet som forlater fabrikken er av upåklagelig kvalitet, at det sitter som et skudd og at det støtter der det skal støtte.

Én av de tingene som er så unikt med PrimaDonna sine BH-er, handler om nettopp støtte. BH-ene gir fantastisk godt hold og minst like god støtte - om ikke mer - som vatterte BH-er, selv om de fleste er helt uten vattering!

Materialer og design for den kresne

Som du forstår, er det ingenting som er overlatt til tilfeldighetene når det gjelder PrimaDonna. Fokuset på passform, støtte og komfort går på ingen måte på bekostning av uttrykk. Sesong etter sesong imponerer PrimaDonna med nye, spennende og trendy design. Designerne overrasker og begeistrer med valg av farger, utvikling av mønstre og blonder – samt sine delikate materialvalg.

Noen design er så populære at de alltid har en fast plass i sortimentet:

  • Kombinasjonen av et tidløst og eksklusivt design, fremragende støtte og uslåelig komfort har gjort Deauville til PrimaDonnas desidert bestselgende BH! Det sies at det selges en Deauville hvert 10 minutt i verden over.
  • Madison er en PrimaDonna-BH med klassisk og smakfullt design. Den løfter bysten, gir god støtte - og har i årevis beholdt posisjonen som en av merkets bestselgende BH-er.

Vi i SHE Undertøy har flere tiårs erfaring med undertøysmerket, og kan med trygghet anbefale det til deg som ønsker undertøy som både gjør jobben sin og som ser rålekkert ut!

Som merkenavnet tilsier: Dette er undertøy utviklet for at nettopp du skal kunne føle deg som en ekte PrimaDonna. Les mer om Primadonna