Mey

Mey undertøy er kjent for sin gode kvalitet og herlige materialer. Dette er virkelig gjennomførte, gode produkter. Mey sier selv at kvalitet for dem ikke handler om trender. Kvalitet for Mey undertøy handler om å skape gode produkter, produsert på en bærekraftig måte. Respekt for materialer, mennesker og miljøet er viktig for Mey. BH-ene, trusene, singlettene og alt annet av Mey undertøy er laget for å vare sesong etter sesong.

Mey – undertøy til kvalitetsbevisste kvinner i mer enn 90 år

Det tyske merket har i over 90 år skapt favorittplagg til kvinner verden over. Gode, behagelige basisplagg og undertøy har vært nøkkelen til suksess for Mey. Vi vet jo alle at gode basisplagg også er nøkkelen til suksess når det gjelder å skape en god garderobe!

Mey har plagg som passer for kvinner med ulike livsstiler, og i ulike situasjoner. Enten du trenger deilig ullundertøy til skiferien, om du skal ha den perfekt BH-en til hverdagsbruk, eller om du trenger en behagelig og lekker underkjole til festantrekket – har Mey det du trenger.

Shop Mey hos SHE Undertøy

Her hos SHE Undertøy finner du et godt utvalg av det beste fra Mey undertøy. Velg mellom deilige ulltrøyer og singleter med lekre blondedetaljer, komfortable pysjbukser med lekre mønstre og farger, superdeilige truser og BH-er med perfekt passform.

Kjøp dine favoritter fra Mey undertøy her, vi lover deg at vil bli fornøyd!