Marie Jo L´aventure

Undertøysmerket Marie Jo har blitt en favoritt hos oss i She Undertøy - og hos utallige kvinner verden over! I kolleksjonen L'Aventure presenterer Marie Jo et friskt, sporty og stilrent uttrykk. Fremfor romantiske blonder har L'Aventure rene linjer og originale trykk. Kolleksjonen er raffinert, med et moderne design.

Marie Jo BH L´aventure

Flere av våre kunder har forelsket seg i Marie Jo sine BH-er, og det er ikke uten grunn! Med skreddersydd passform er BH-ene fra Marie Jo spesielt komfortable å ha på. L`aventure BH-ene egner seg perfekt i hverdagen, så vel på jobb som til fest.

Stiller du høye krav til undertøyet ditt? Da er dette merket for deg! Marie Jo har laget undertøy til kvalitetsbevisste kvinner siden 1981. Derfor er det en selvfølge at hvert eneste undertøysplagg blir kvalitetssjekket for hånd hos Marie Jo!

Lekkert undertøy til alle anledninger

Du vet følelsen av eksklusivt undertøy, hvor ikke en eneste detalj er overlatt til tilfeldighetene? I undertøy fra Marie Jo vil du føle deg selvsikker, uansett hvilket antrekk du velger å bære. Selvtillit, god holdning, komfort og velvære er stikkord som går igjen hos Marie Jo. Derfor er vi stolte av å føre både basekolleksjoner og sesongvariasjoner fra dette belgiske merket. Det siste fra din nye undertøysfavoritt finner du her. Vi garanterer at du blir fornøyd med Marie Jo!