Marie Jo

Viser 1 - 10 av 173 produkter

Marie Jo-BH er blitt en undertøysfavoritt blant utallige kvinner verden over! I tillegg til å være lekre og trendy i designet, har BH-ene fra Marie Jo en fantastisk passform. BH-ene fra Marie Jo er viden kjent for å være spesielt komfortable på.

Marie Jo - undertøy til den mote- og kvalitetsbevisste

Foruten BH-er, lager Marie Jo også truser og annet lekkert undertøy, som passer perfekt under både jobb- og fritidsklær.

Siden Marie Jo ble etablert i 1981, har deres mål vært å lage undertøy til den unge, moderne kvinnen som stiller høye krav til sitt undertøy. Kvalitet er virkelig noe teamet bak Marie Jo tar på alvor – hvert eneste plagg blir grundig kvalitetssjekket for hånd før de forlater produksjonslokalene!

Selvtillit starter innerst

Designerne i Marie Jo vet at selvtillit er noe som starter innerst. Deres mål er å sørge for at kvinner kan være selvsikre til enhver tid. Kolleksjonene er alltid preget av eleganse og bringer med seg en følelse av luksus.

Her hos SHE Undertøy kan du velge blant et stort utvalg Marie Jo undertøy. Mange av modellene ligger også fast i sortimentet, noe som betyr at du absolutt kan finne deg en favoritt eller to. Bla deg igjennom det store utvalget og shop dine nye undertøysfavoritter fra Marie Jo. Vi garanterer deg at du vil bli fornøyd!