Lilleba

Lilleba mener at klærne vi bruker innerst mot huden skal være de aller mykeste og deiligste. Derfor er Lilleba pysjene og loungewear fra merket laget av ren, bløt bambus og bomull. Plaggene er også fri for stikkende etiketter og har færrest mulig sømmer.

Sov godt i en Lilleba-pysj

Menneskene bak Lilleba sier selv at deres plagg «behandler huden med silkehansker», noe som stemmer godt med både tilbakemeldinger vi i SHE Undertøy har fått fra kunder og vår personlige erfaring med Lilleba-plaggene. Pysjamasene og loungeklærne fra Lilleba er virkelig noe av det beste man kan ikle seg når man skal sove eller bare slappe av hjemme. Det er ikke uten grunn at det norske merket på rekordtid har blitt en storfavoritt blant kresne kunder landet over. Også vi i SHE Undertøy er helfrelste!

Lilleba – snill mot huden og miljøet

Når du kjøper et produkt fra Lilleba, kan du altså være helt trygg på at produktet er snill mot huden din. I tillegg til å være snill mot huden din, er produktene snille mot miljøet. Menneskene bak Lilleba har et ufravikelig fokus på miljø og etikk. Derfor kan du som kunde være trygg på at alle som er involvert i produksjonen av Lilleba-plaggene dine jobber under gode arbeidsforhold og at klærne er produsert på mest mulig miljøvennlig vis.

Unn deg en deilig Lilleba-pysj, et loungesett eller en superdeilig onepiece og vær trygg på at dette er plagg du kan være glad i lenge!