Freya

Viser 1 - 6 av 6 produkter

Freya-bikinier og Freya BH-er er noe vi selger mye av! Engelske Freya kan virkelig kunsten å lage lekre BH-er og bikinier i lekne og trendy design.

Freya – undertøy i spreke design med upåklagelig passform

Freya undertøy er kjent for å være litt mer vågalt både når det gjelder farger, print og spenstige detaljer. Heldigvis går aldri fokuset på undertøystrender og design på bekostning av kvalitet og passform! Som Freya selv sier: «fit is everything». Passformen på bikiniene og BH-ene fra Freya er upåklagelig. Nettopp derfor har merket blitt en stor favoritt blant kvinner i alle aldre.

Freya – Bikinier, BH-er og truser av de beste materialene

I tillegg til lekre Freya BH-er og bikinier, finnes selvfølgelig også et stort utvalg matchende truser i ulike varianter. Enten du foretrekker stringtruser, briefs, hipsters eller klassiske dametruser – har Freya det du trenger. I likhet med BH-ene, er trusene fra Freya laget i behagelige og slitesterke materialer. Når det kommer til materialvalg, er designernes mantra at «kun det beste er godt nok».

Sports-BH fra Freya puster og støtter under treningen

I og med at Freyas mål er å bidra til at kvinner føler seg selvsikker og vakker i alle situasjoner, har de også designet et utvalg sports-BH-er. En Freya sports-BH kjennetegnes av god støtte og pustende, fukttransporterende materialer. Med en sports-BH fra Freya kan du holde fokus på treningen, mens BH-en gjør sin jobb.

Kjøp dine Freya-favoritter her hos SHE Undertøy – vi lover at ditt nye Freya-undertøy vil gjøre jobben sin!