Falke

Falke undertøy, og spesielt deres strømper og strømpebukser, er perfekt for deg som setter komfort og kvalitet høyt!

Falke – undertøy laget for å tåle en aktiv livsstil

Falke-strømper, sokker og strømpebukser er laget spesielt for den som har en aktiv livsstil, og som trenger kvalitetsstrømper de kan stole på. Falke-strømpene passer like godt i hverdagen, på kontoret og til festantrekket som de gjør på påskefjellet. Falke-undertøy er med andre ord noe du trygt kan ta med deg på alle dine eventyr. Alt fra Falke er laget i høykvalitetsmaterialer som ull, merionoull og lignende.

Falke-undertøy, strømper, strømpebukser og sokker har siden oppstarten i 1895 vært foretrukket av mennesker med en aktiv livsstil. Den dag i dag er det fortsatt utallige idrettsutøvere som sverger til det tyske kvalitetsmerket.

Alltid godt utvalg i Falke hos SHE Undertøy

Vi i SHE Undertøy opplever stadig at kunder kommer tilbake igjen og igjen for å kjøpe sine favoritter fra Falke. Vi er for øvrig frelst selv også! Derfor sørger vi for alltid å ha et godt utvalg i våre favoritter og bestselgere fra Falke. Dersom du ikke har prøvd Falke-undertøy enda, anbefaler vi virkelig at du gjør det. Bla deg gjennom utvalget i strømper, strømpebukser og sokker for å finne dine nye favoritter!

PS! Vi anbefaler at du vasker strømpebuksene dine i vaskepose på finvask på 30 grader, uten tøymykner. Hvis du også strekker strømpebuksene godt etter vask, vil de vare mye lengre!