Elomi

Viser 1 - 10 av 22 produkter

Menneskene bak Elomi har respekt og forståelse for hva godt undertøy faktisk kan gjøre for både figuren og selvfølelsen din. De streber etter å skape undertøy som er både elegant og komfortabelt – noe de virkelig må sies å ha lyktes med.

Elomi: BH-er og undertøy som komplementerer former

Elomi er en del av «Wacoal-familien» og er, i likhet med sine søstermerker, drevet av mennesker som forstår seg på undertøy i større størrelser. Elomi sitt undertøy er laget for å fremheve og komplementere former. Derfor kommer BH-ene fra Elomi i størrelser fra G-cup til K-cup og truser, nattøy og andre plagg kommer i størrelser opp til 3XL.

Undertøy du kan føle deg fin og vel i

I tillegg til et svært gjennomtenkt design når det gjelder utseende og lekre detaljer, er undertøyet fra Elomi proppet full av smarte løsninger for økt komfort. Blant annet kommer BH-ene med stropper med begrenset stretch og polstring for best mulig støtte. Stroppene er også plassert nokså tett på baksiden for å hindre at de glir fra hverandre og det er to rader med store og små hemper, for å gi enda bedre støtte.

Heller ikke materialvalgene er overlatt til tilfeldighetene. Undertøyet fra Elomi er utelukkende laget av kvalitetsmaterialer og de er grundig testet for å sikre lang levetid.

Invester i undertøy som du kan føle deg både lekker og vel i – unn deg noe nytt fra Elomi!