Calvin Klein

Viser 1 - 10 av 10 produkter

Calvin Klein undertøy har nærmest blitt et obligatorisk innslag i alle motebevisste jenters undertøysskuff. Ikke bare er Calvin Klein Underwear stilig og herlig minimalistisk i designet, men det er også fantastisk behagelig å ha på. Spesielt kolleksjonen Modern Cotton har blitt en stor motehit de siste årene! For øvrig er Calvin Klein undertøyet til herre like populært og ettertraktet som dameundertøyet fra det ikoniske merket.

Undertøy for mote- og kvalitetsbevisste mennesker i mer enn 50 år

Det er over 50 år siden Calvin Klein for alvor posisjonerte seg som en respektert aktør i design- og moteverden. Siden da har det vært utallige styles å se på stilbevisste damer og menn verden over. De seneste årene har dette undertøyet vært noe av det heteste det amerikanske motehuset har levert.

Calvin Klein – kult og behagelig loungewear

Og med behagelig undertøy, passer det godt med lekre og superdeilige loungeklær! Loungewear er minst like populært som Calvin Klein undertøy.

Her hos SHE Undertøy finner du alltid et godt utvalg i undertøy fra Calvin Klein til både dame og herre. I tillegg plukker vi alltid ut de deiligste loungeklærne, slik at du kan være stilig og avslappet på samme tid! Finn dine favoritter blant loungeklærne og undertøyet fra Calvin Klein her, bestill dem hjem, ta dem på og nyt den herlige følelsen skikkelig godt undertøy bringer med seg.

PS: Sjekk også utvalget i badetøy fra Calvin Klein hos SHE Undertøy her.