Calida

Calida er et sveitsisk undertøysmerke med en over 75 år lang historie. Fra de ble etablert i 1941, har målet vært å levere undertøy, nattøy og loungewear av topp, sveitsisk kvalitet. Dette har de lyktes med, og dermed har Calida blitt et foretrukket merke blant kvalitetsbevisste kvinner verden over.

Nattkjoler, truser og undertøy av de beste materialer

For å sikre at alle plaggene er av ypperste kvalitet, bruker menneskene bak Calida mye tid på å velge ut de aller beste materialene. Enten du kjøper en nattkjole, truser eller andre plagg fra det sveitsiske merket, skal du kunne være trygg på at både hensynet til din helse og velvære og hensynet til planeten vår er ivaretatt under produksjonen av plagget. Blant annet var Calida det første undertøysmerket som kunne tilby OEKO-TEX® sertifiserte produkter. OEKO-TEX® merket er din garanti for at plagget ikke inneholder allergi- eller kreftfremkallende fargestoffer.

Miks og match dine favoritter fra Calida

Foruten et sterkt fokus på komfort og kvalitet, har de hele tiden vært opptatt av å skape gode design. Plaggene er både tidsriktige og tidløse på en og samme tid, og er krydret med delikate og spennende detaljer som gjør at de skiller seg ut i mengden. Plaggene er designet for å kunne mikses og matches. Bruk plaggene som sett, eller sett sammen dine egne favorittkombinasjoner av plaggene.

Plagg fra Calida er den perfekte gave til deg selv eller noen du er glad i!